• L'amour ponuda
  • L'amour ponuda
  • L'amour ponuda

Vjenčanja

Dragi mladenci,
Dobrodošli u Vaš dan iz bajke. Kako bi taj dan ostao zauvijek u Vašem sjećanju, naše ljubazno osoblje potrudit će se razraditi svaki detalj.

U cijenu je uključeno dekoriranje stolica mašnama (smeđa ili bijela boja), a na stolove možete postaviti veliku vazu, srednju vazu ili svijećnjake. Također, možete sami birati i brojeve za stolove (smeđe-zlatne, smeđe sa cirkonima) i ukrasni raspored sjedenja na stalku u okviru. Dekoracija dvorane je bogata i luksuzna, te nije potrebno dodatno dekoriranje.

Stol za mladence nalazi se na podestu i ukrašen je sa dva velika svijećnjaka koji pridonose posebno romantičnoj atmosferi. Plesni podij prostire se na 12 metara dužine, dok je širina ovisna o broju ljudi (6-8 m). Pozornica je isto na povišenom dijelu i prostire se na dimenzijama 3×9 metara.
Što se tiče osobnog prostora mladenaca, imamo i sobu za njihovo presvlačenje, šminkanje, uređivanje... kao i prostor u koji možemo smjestiti djecu, kako bi se ona mogla nesmetano i opušteno igrati dok se njihovi roditelji zabavljaju. U cijenu je također uključena luksuzna soba za pušenje, garderoba te 1500 parkirnih mjesta.

Bogati light-show boji prostor po Vašoj želji (crvena, žuta, zelena, plava, ljubičasta...) i pridonosi ugodnoj atmosferi, te se može programirati ovisno o temi vjenčanja. Šest moving-headova u trenu pridnose disco-atmosferi i usijanju na plesnom podiju. Također, imamo i bubble-machine koja proizvodi balončiće, i posebno raduje Vaše najmlađe uzvanike. Projektor i projekcijsko platno, izvrstan je način za objavljivanje slika mladenaca, ili njihovih imena, rasporeda sjedenja, prigodnih poslovica... Razglas, zvučnici, mikrofoni i kompletna tehnička oprema, osnovni je inventar našeg prostora.

Piće dobrodošlice uključeno je u cijenu, i ono se može organizirati u samoj dvorani, ispred dvorane ili vani. Imamo barske stolove i pokretni šank koji možemo prenijeti ovisno o tome gdje želite zdravicu za svoje uzvanike. Menu koji želite poslužiti uzvanicima, može se kreirati po Vašim željama i preferencijama.

Preuzmite ponudu menija u PDF-u

Kongresi i domjenci

Dragi poslovni partneri,
Hrvatska kongresna ponuda bogatija je za još jednu kongresno banketnu dvoranu; najveću i najluksuzniju u ovom dijelu grada. Vrhunski opremljena dvorana BUSINESS CLUB dio je Trgovačkog poslovnog centra Solidum te na svojih 600m2 prostora pruža vrhunsku paletu proizvoda i usluga.

Ukoliko je Vaš event intimnijeg doživljaja imamo pregradnu stijenu, koja je idealna da se prostor može smanjiti za kapacitet od 20-100 ljudi. Dvorana se može složiti po Vašim željama - kao konferencijska, učionica, kazalište-kino, banketna ili koktel-postava. U sklopu centra osigurano je čak 1500 besplatnih parkirnih mjesta.
Također, posjedujemo najsuvremeniju audio i video opremu (projektor, projekcijsko platno, flip-chart, razglas, mikrofone... ). Prostor je klimatiziran, sa mogućnošću iznajmljivanja audio-tehničke i druge opreme. High-speed internet omogućuje da se spojite u bilo kojem trenutku i Vašu konferenciju podijelite sa Vašim kolegama.
Osim evenata povezanih seminarskom tematikom, radimo i tematske večere, božićne domjenke, te nudimo bogate buffete, slatke delicije, prvoklasna vina...

Također, imamo i mogućnost organizacija popratnih sadržaja kao što su hostese, pokloni, pozivnice, plesačice... Prepustite se našem profesionalnom osoblju i ovjekovječite svoj poslovni trenutak.

Brza rezervacija

Pošalji upit


 

Gdje se nalazimo

Gdje se nalazimo